Yunanistan’da mide bulandıran olay

Vahşet Dolu Olayda 3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı

Kandiye ili Therisos bölgesinde meydana gelen trajik olayda, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. 3 yaşındaki erkek çocuğun ağır bir şekilde istismara maruz kaldığı belirlendi ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı.

Çocuğun durumu oldukça ciddiydi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, vücudunda farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu sebeplerle çocuk entübe edilerek tedavi altına alındı.

Olayın Detayları dehşet verici

Polis ekipleri, yaşanan vahşet dolu olayın detaylarını açıkladı. Çocuğun 26 yaşındaki annesi ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi birçok suçlamayla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler, Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması ise Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

ABD’de yargıç, Trump’ın Harvard’ın uluslararası öğrenci kabulünü engelleme kararını durdurdu

ABD Başkanı Trump’ın Harvard Üniversitesi’ne yönelik uyguladığı uluslararası öğrenci almasını durdurmaya yönelik kararı ABD’li federal yargıç geçici olarak durduruldu.

5 kişiden 1’i kalp krizi riski taşıyor

Almanya’da yapılan araştırmaya göre, orta yaş grubundaki yetişkinlerin 5’te 1’i, on yıl içinde kalp krizi geçirme riski taşıyor. Uzmanlar, özellikle birçok kişinin bu riski hafife aldığını ve önlem almakta geç kaldığını vurguluyor.

Bahçesine giren 135 metrelik gemiyle uyandı

Norveç’in Trondheim kenti yakınlarındaki bir ev sahibi, güne diğer komşularından oldukça farklı bir başlangıç yaptı… Evinin bahçesindeki 135 metre uzunluğundaki kargo gemisini ilk gördüğünde gözlerine inanamadı.

6 yıldır bitmeyen çile: Kardeşinin yaptıkları herkesi şoke etti!

Bursa’da, babası Kemal Ö.’den miras kalan 5 katlı binanın 4’üncü katında oturan Bekir Ö., üst kattaki dairede yaşayan kardeşi Ali Ö. ile ailevi nedenle tartıştı. Ağabeyinin apartmandan taşınmasını isteyen Ali Ö.’nün, hiltiyle, evinin tavanlarına, delik açtığını belirten Bekir Ö., kardeşi hakkında polise şikayette bulundu.

‘Dalga geçmeye devam’ diyerek seslendi! Cemal Enginyurt’tan İBB’ye yeni operasyona sert tepki: ‘Bu gidişle çaycı, çorbacı ne varsa alacaklar…’

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, İBB’ye yönelik düzenlenen 4. dalga operasyona, sosyal medyadan yaptığı operasyonla tepki gösterdi.

Kuzey Kore, Güney Kore’ye füze fırlattı

Ardı ardına gerçekleştirdiği füze denemeleri ile müttefiklerine meydan okuyan Kuzey Kore, bir kez daha bölgede tansiyonu yükseltti. Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı’ndan (JCS) yapılan açıklamada, Kuzey Kore’nin yerel saatle 09.00 sıralarında ülkenin …