Yediği ekmek nefes borusuna kaçınca kaza yaptı: 1 ölü

Adıyaman’da Atatürk Bulvarı üzerinde Nurettin Çevik, idaresindeki otomobil ile seyir halindeyken yediği ekmek dilimi boğazına kaçtı. Nefes almakta zorlanan Çevik’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kaza yaptı.

Kazada otomobil sürücüsü Nurettin Çevik ile araçta bulunan Hacire Çevik yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan Nurettin Çevik, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Emekli Komutanlara Veda Yemeği Düzenlendi

Yüksek Askeri Şüra kararları gereği emekliye ayrılan Korgeneral Veli Tarakcı ve Tuğgeneral Abdullah Katırcı için Erzincan’da veda yemeği düzenlendi. Vali Hamza Aydoğdu, emekli komutanlara sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik diledi.

Proje bitti Bakanlık’tan “ÇED olumlu” raporu geldi: Türkiye’de bu da oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1. Derece Doğal ev Arkeolojik sit alanında 2018 yılında başlanan otel lüks villa ve marina projesi geçen yıl bitirildi. Bodrum’daki çevre örgütleri ve TMMOB Bodrum içe koordinasyon kurulu tarafından açılan davalarda verilen 3 ÇED olumlu raporu mahkeme tarafından iptal edilen projeye bittikten bir yıl sonra bakanlık tarafından ÇED Olumlu raporu verilmesi Bodrumluları isyan ettirdi. Bodrumlular “Birde plaket verip teşekkür etseydiniz” yorumu yaptı.

Bosna-Hersek’te 47 İsraillinin pasaportları çöpe atıldı

Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’yı ziyaret eden 47 İsrailli turiste ait pasaportlar, kaldıkları otelin resepsiyonunda çöp kutusuna atıldı. Pasaportların çöp toplama merkezine götürüldüğü ortaya çıktı. İsrailli turistler, yaşananlarda ‘kasıt’ olduğunu öne sürüp Bosna-Hersek’te bir haftadan fazla kalabileceklerinden korktuklarını söyledi. İsrail, yaşananlardan sonra Sırbistan’daki büyükelçiliğinden yardım istedi.

Başkente giden yollar kapatıldı: İsrail’de rehine grevi

7 Ağustos günü düzenlenen İsrail kabine toplantısının ardından alınan Gazze’nin tümünün ilhak edilmesi kararı, İsrail’de binlerce kişinin sokaklara dökülmesine yol açtı.

Tonlarca kaçak tütün ele geçirildi

Adana’da bir TIR’da 7,5 ton kaçak tütün ele geçirildi. İki şüpheli de gözaltına alındı.

Merve Terim’den taraftara Fatih Terim jesti

Fatih Terim’in kızı Merve Terim, Galatasaray’ın Karagümrük ile oynadığı maçı bir restoranda takip eden Galatasaray taraftarları ile Fatih Terim’i görüntülü konuşturdu.