TOGG makam aracında dinleme cihazı iddiası

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde TOGG Marka Araçta Dinleme Cihazı İddiaları

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Meclisi’nde gündeme gelen, TOGG marka makam aracında “dinleme cihazı” olduğu iddiasını kaleme aldı.

Öztürk’ün aktardığına göre; Şehitkamil’in önceki dönem AKP’li Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından alınan TOGG marka makam aracı, yeni CHP’li yönetim tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne bedelsiz olarak verilmek istendi.

Meclis toplantısında AKP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Haz’ın, raporda, “Belediyemize ait ihtiyaç duyulmayan TOGG marka araç ifadesi”ne tepki gösterdiği konuşmasında şu sözleri dikkati çekti:

“TOGG’un milli olmasından, Türkiye’de üretilmesinden mi, yoksa içinde dinleme cihazı var diye şüphelendiğinizden dolayı mı bağışlamak istiyorsunuz? Türkiye’nin kendi imkanları ile yaptığı kalitesi ve konforu ile dünya markaları ile yarışacak bir aracı ihtiyaç fazlası diye niye veriyoruz?”

CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Sucu, AKP’li üyelere döndü, “TOGG’u polisimize vermek niye bu kadar ağırınıza gitti. Hem ‘TOGG’un içinde cihaz mı var?’ dediniz. Kim koydu, kim yerleştirdi makam aracına dinleme cihazını?” dedi.

Konuşmaların ardından CHP’li belediye başkanına, AKP’li başkandan kalan TOGG marka makam otomobili, oylama sonucu Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne hibe edildi. Saygı Öztürk, “İçinde dinleme cihazı gerçekten var mı?” sorusunun havada kaldığına dikkati çekti.


Annem Ankara: Ne dönem ne de Ankara dizisi olabiliyor!

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Trump’ın işten çıkarma planı çok kritik bakanlığı da vurdu

ABD Dışişleri Bakanlığının, Başkan Donald Trump’ın federal hükümeti küçültme politikası doğrultusunda yakın zamanda toplu işten çıkarma uygulamasına başlayacağı öne sürüldü. Washington Post gazetesinin ulaştığı kurum içi yazışmada, Bakanlığın gelecek …

Almanya’da milletvekili ofislerindeki gökkuşağı bayrakları kaldırılacak: Federal Meclis sirk çadırı değil

Almanya Federal Meclis İdaresi Sözcüsü, yaptığı açıklamada iç tüzük nedeniyle milletvekili ofislerinde yer alan gökkuşağı bayraklarının kaldırması talimatını verdi. Gönderilen talimatta sembolleri ne olursa olsun bayrak asımının genel olarak yasak olduğu belirtildi. Almanya Başbakanı Friedrich Merz, “Federal Meclis sirk çadırı değil ki istediğiniz bayrağı asın.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… MSB’den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili ‘mağara’ açıklaması

Son Dakika Haberi… Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğu mağara olayına ilişkin açıklamada bulundu.