Tekirdağ’da İşten Çıkarılan İşçiler Protesto Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşçilerinden Alkışlı Protesto

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan bir grup işçi, alkışlar eşliğinde eylem yaptı.

Belediye binası önünde toplanan 8 kişilik grup, işten çıkarılmalarını alkışlayarak tepki gösterdi.

Grup üyelerinden Cem Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada, performans yetersizliği nedeniyle işlerine son verildiğini iddia etti.

İşe geri dönmek istediğini belirten Şen, hiçbir haklı sebep olmadan işten çıkarıldıklarını ileri sürdü.

Soğuk kış aylarında işsiz kaldıklarını belirten Şen, zor durumda olduklarını dile getirdi.

Bir diğer işçi Yekta Beyazıt da herhangi bir disiplin cezası almadığı halde işten çıkarıldığını söyleyerek, ailesiyle mağdur durumda olduğunu ifade etti.

Nazife Durgut ise sadece ekmeğinin peşinde olduğunu vurguladı.

2022 yılında işten çıkarılan ve daha önce CHP Genel Merkezi önünde yürüyüş yapan Numan Büyükhan, arkadaşlarına destek verdiğini ve yapılan hatalardan vazgeçilmesi gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından belediyeyi alkışlarla protesto eden grup, bir süre sonra dağıldı.

Related Posts

Şanlıurfa’da 28 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu

Haliliye ilçesinde kötü koku ihbarı üzerine yapılan kontrolde 28 yaşındaki Ahmet Okur’un cesedi bulundu.

Bursa’da Cuma Namazı Sonrası Silahlı Saldırı

Yenişehir’de cami önünde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı, şüpheli kaçtı.

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

“Kreş”teki flamingoların izleri ‘halkalama’ ile takip edilecek

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yapay üreme adasında yumurtadan çıkan ve “kreş” adı verilen sahada kanat çırpacakları güne hazırlanan flamingo yavruları, ayaklarına takılacak halkalar sayesinde izlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.