Sakarya Sapanca’da zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı

Sapanca Meydan Projesi Tamamlandı

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sapanca’da gerçekleştirdiği meydan projesinde sona yaklaşıyor. Yapılan hummalı çalışmalarla yaklaşık 3 bin metrekarelik alan üzerindeki proje, ilçeye değer katacak nitelikte tamamlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, meydanın uzun yıllar hizmet verebilmesi amacıyla zemin iyileştirme çalışmalarını başlatmıştı ve şimdi bu çalışmaların tamamlandığı bildirildi. Proje alanı çevre güvenliği için çevresi çevrilirken, inşa süreci hızla devam etmektedir.

Sapanca’da bulunan yeni meydan projesi, ilçenin vazgeçilmez buluşma noktalarından biri haline gelecek. Proje kapsamında 65 araçlık yer altı otoparkı yer alacak ve meydan üzerinde oturma alanları, yeşil alanlar ve peyzaj düzenlemeleri yapılacaktır. Estetik açıdan önem taşıyan proje, ilçenin mimari yapısına uygun olarak tasarlanmış olup, 7/24 hizmet verecek yaşayan bir meydan konseptine sahip olacaktır.

Related Posts

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

“Kreş”teki flamingoların izleri ‘halkalama’ ile takip edilecek

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yapay üreme adasında yumurtadan çıkan ve “kreş” adı verilen sahada kanat çırpacakları güne hazırlanan flamingo yavruları, ayaklarına takılacak halkalar sayesinde izlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Trump’ın işten çıkarma planı çok kritik bakanlığı da vurdu

ABD Dışişleri Bakanlığının, Başkan Donald Trump’ın federal hükümeti küçültme politikası doğrultusunda yakın zamanda toplu işten çıkarma uygulamasına başlayacağı öne sürüldü. Washington Post gazetesinin ulaştığı kurum içi yazışmada, Bakanlığın gelecek …