Özgür Özel, İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İmamoğlu’nu Ziyaret Etmek İçin Silivri’ye Gitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek üzere Silivri’ye geldi.

Saat 09.15’te cezaevine gelen Özel’in İmamoğlu ile gerçekleştireceği görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Olayın Arka Planı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’ne yönelik “yolsuzluk” ve “kent uzlaşısı” soruşturmaları başlatmıştı.

Soruşturmaların sonucunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında bulunduğu birçok kişi 19 Mart sabahı gözaltına alınmıştı.

İmamoğlu, 23 Mart’ta “yolsuzluk” soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderilmişti.

İçişleri Bakanlığı, bu gelişmelerin ardından İmamoğlu’nun görevden alındığını duyurmuştu.

Related Posts

Çin’den 5 ülke için vize muafiyeti kararı

Çin, Kovid-19 salgınının ardından ülkeye yurt dışından seyahatleri artırmayı amaçlayan tek taraflı vize muafiyeti programına, 5 Latin Amerika ülkesini dahil edeceğini bildirdi.

AKP’den ihraç edilen eski vekilden dikkat çeken ‘İmamoğlu’ iddiası

AKP’den ihraç edilen eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık Ekrem İmamoğlu’na siyasi kumpas düzenlendiğini iddia etti.

TikTok fenomeni kadın canlı yayın sırasında öldürüldü!

Meksika’da sosyal medya platformu TikTok’ta çektiği makyaj yapma videoları ile tanınan Valeria Marquez, canlı yayın yaptığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Erdoğan, üç ülkenin büyükelçisini kabul etti

Erdoğan, üç ülkenin büyükelçisini kabul etti

ABD’li New York Times, Trump ile Suriye lideri Colani görüşmesini “Trump Suriye’yi yöneten militian ile görüştü” şeklinde yorumladı

ABD’li New York Times, Trump ile Suriye lideri Colani görüşmesini “Trump Suriye’yi yöneten militian ile görüştü” şeklinde yorumladı

DEM Partili Tuncer Bakırhan’ın önerisi binlerce korucuyu kızdıracak

DEM Partili Bakırhan, terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını belirterek artık Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan koruculara gerek kalmadığını söyledi. Bakırhan, “Korucuları işsiz bırakmayacağız inşallah. Elindeki silahı al, ver sopayı, köyde hayvan baksın. Daha onurlu bir görevdir” ifadelerini kullandı.