Midelerinden uyuşturucu çıkan şüpheliler tutuklandı

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüphelinin Midesinden 113 Gram Metamfetamin Çıktı

Bingöl ilinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, polis ekipleri 2 şüphelinin midesinde toplamda 10 parça halinde 113 gram metamfetamin tespit etti. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, şehre otobüsle uyuşturucu ticareti yapmak amacıyla gelen 2 şüpheli gözaltına alındı.

Hastanede İşlem Yapıldı

Şüpheliler, hastanede yapılan muayene sonucunda mide içerisinde 10 parça halinde 113 gram metamfetamin madde bulunduğu belirlendi. Uyuşturucu paketleri hastanede çıkarıldıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Şanlıurfa’da 28 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu

Haliliye ilçesinde kötü koku ihbarı üzerine yapılan kontrolde 28 yaşındaki Ahmet Okur’un cesedi bulundu.

Bursa’da Cuma Namazı Sonrası Silahlı Saldırı

Yenişehir’de cami önünde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı, şüpheli kaçtı.

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

“Kreş”teki flamingoların izleri ‘halkalama’ ile takip edilecek

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yapay üreme adasında yumurtadan çıkan ve “kreş” adı verilen sahada kanat çırpacakları güne hazırlanan flamingo yavruları, ayaklarına takılacak halkalar sayesinde izlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.