MHP’li Yıldız’dan Beşiktaş için ‘gerekçe’ çıkışı!

MHP’li Yıldız’dan Beşiktaş Belediyesi’ndeki Tutuklamalarla İlgili Açıklama

İstanbul’da Beşiktaş Belediyesi’ne yapılan operasyonda CHP’li Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da aralarında bulunduğu 23 kişi tutuklandı. Bu tutuklamalarla ilgili MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

MHP’li Yıldız, tutuklamaların somut delillere dayandırılması ve orantılı olması gerektiğini vurgulayarak, “Mahkemeler verdiği kararları aklı, mantığı ve vicdanı tatmin edecek şekilde açıklamalıdır. Gerekçe, hükmü insanileştirir ve saygıdeğer kılar.” dedi.

Related Posts

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Filistinlileri ‘yeniden yerleştirme’ planı | Gazze’nin güneyindeki bölgeden ayrılmaya izin yok, “Hamas’a üyelik” taraması yapılacak!

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota’nın ölüm nedeni belli oldu

İspanyol polisi, Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota’nın geçen hafta İspanya’nın kuzeyinde kardeşi Andre Silva’yla birlikte hayatını kaybettiği kazada, Jota’nın kullandığı 185 bin sterlinlik Lamborghini marka aracın ‘hız sınırının çok üzerinde’ gittiğini açıkladı.

Son Dakika… Kurtulmuş-Kalın görüşmesinin tarihi belli oldu

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yarın 16.00’da MİT Başkanı İbrahim Kalın’ı kabul edecek.

Hatay nasıl geri alındı?

Hafıza’nın yeni bölümü aşina olduğumuz bir sözle başlıyor: “Hatay benim şahsi meselemdir.” Çünkü bugün Hatay’ın bir il olarak Türkiye’ye katılmasının yıl dönümü.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik, CHP’den istifa etti! Gerekçe: ‘Partideki sorunlar’

CHP’de uzun yıllar önemli görevlerde bulunan emekli büyükelçi ve dış ilişkilerden sorumlu eski genel başkan yardımcısı Murat Özçelik, partisinden istifa etti. Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, partinin hem iç işleyişine hem de ülke sorunlarına yaklaşımına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Başkan Tanburoğlu: “Zeydan Başkan’ın anlı aktır, başı diktir”

Geçtiğimiz gün gözaltına alınan Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek amacıyla CHP Adana İl Başkanlığı tarafından organize edilen Adana İradesine Sahip Çıkıyor Mitingleri tüm hızıyla devam ediyor.