MHP’den Ferdi Tayfur tartışmasına tepki: Hukukunu koruyacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’den Ferdi Tayfur Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Ferdi Tayfur’un vefatının ardından başlayan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ferdi Tayfur’un Türk milleti tarafından unutulmayacak bir sanatçı olduğunu vurguladı.

‘Acılara Saygı Gösterilmeli’

Özdemir, sanatçının ailesinin acılarına saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek şunları dile getirdi: “Ferdi Tayfur gibi eşsiz bir sanatçının vefatı, milletimiz için derin bir kayıptır. Onun eserleri ve hatıraları kuşaktan kuşağa yaşayacak ve güzelliklerle anılacaktır. Ancak, Ferdi Tayfur’un henüz yeni kaybının acısını yaşayan ailesine karşı yapılan bazı televizyon programları ve gazete haberleri asla doğru değildir. Bu tür konuların aile içinde çözülmesi ve medyada tartışmaya açılmaması gerektiğine inanıyoruz. Ferdi Tayfur’a olan sevgi ve saygımızı gösterirken, ailesine de saygılı olmalıyız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Ferdi Tayfur’a Allah’tan rahmet dilerken ailesine de baş sağlığı diliyoruz.”

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

CHP’li belediye başkanı açıkladı: AKP’li başkan özel hizmetçisini devlet memuru yapmış!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “AKP Milletvekili Cahit Özkan’ın yanında ve emrinde çalıştırdığı personelin maaşını Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ödetmesini, üstüne üstlük devlet memuru yapılmasının hesabını sormaya devam edeceğiz. Aynı şekilde evinde özel hizmetçisini devlet memuru yapan önceki dönem belediye başkanından da hesap sormaya devam edeceğiz. Hırsıza hırsızlığını unutturursanız o zaman sizden hesap sormaya başlarlar” dedi.

“Kreş”teki flamingoların izleri ‘halkalama’ ile takip edilecek

İzmir Kuş Cenneti’ndeki yapay üreme adasında yumurtadan çıkan ve “kreş” adı verilen sahada kanat çırpacakları güne hazırlanan flamingo yavruları, ayaklarına takılacak halkalar sayesinde izlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Trump’ın işten çıkarma planı çok kritik bakanlığı da vurdu

ABD Dışişleri Bakanlığının, Başkan Donald Trump’ın federal hükümeti küçültme politikası doğrultusunda yakın zamanda toplu işten çıkarma uygulamasına başlayacağı öne sürüldü. Washington Post gazetesinin ulaştığı kurum içi yazışmada, Bakanlığın gelecek …