Lübnan Genelkurmay Başkanı Avn, Suudi Arabistan Savunma Bakanı ile Lübnan’ı görüştü

Lübnan ve Suudi Arabistan Arasında Askeri İşbirliği Görüşmeleri Yapıldı

Lübnan Genelkurmay Başkanı Joseph Avn ile Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman, iki ülke arasında askeri ve savunma alanındaki işbirliğini ve Lübnan’daki son gelişmeleri ele aldı. Suudi Arabistan’a gerçekleşen ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmenin detayları Lübnan ordusu tarafından açıklandı.

Ziyaret sırasında Avn ve bin Selman, Lübnan ve Suudi Arabistan orduları arasındaki işbirliği ilişkilerini ve Lübnan’daki genel durumu gözden geçirdi. Görüşmede stratejik öneme sahip konular ele alındı ve karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. (AA)

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Detaylı bilgi almak için tıklayın


Günün Öne Çıkan Haberleri…

  • TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu
  • TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler
  • TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor
  • TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı
  • TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor
  • TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!
  • TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkınd…
  • TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tatar mevkidaşı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’u AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti.

İngiltere’den Rusya ve İran’a yönelik yeni hamle

İngiltere’de, ‘Yabancı Etki Kayıt Programı’ 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girdi.

AB’nin dönem başkanlığı önce Danimarka’ya sonra Rum Yönetimi’ne geçecek

AB’nin 6 ayda bir dönüşümlü olarak ülkeler arasında üstlenilen dönem başkanlığı 6 ay boyunca Danimarka’ya ardından da 1 Ocak 2026’da Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) geçecek.

Beyaz Saray: Trump, Suriye’ye yönelik yaptırımların hafifletilmesine ilişkin kararname imzalayacak

Beyaz Saray: Trump, Suriye’ye yönelik yaptırımların hafifletilmesine ilişkin kararname imzalayacak

PKK’nın ne zaman ve nerede silah bırakacağı belli oldu!

Bir süredir terör örgütü PKK’nın silah bıraktığı görüntülerin kamuoyuyla paylaşılacağı iddiaları gündemdeki yerini korurken son olarak, PKK’nın sürece katkı amacıyla ‘iyi niyet göstergesi’ olarak basına açık törende silah bırakacağı öne sürüldü.

Hindistan’da fabrikada reaktör patlaması: 10 kişi öldü

Hindistan’ın Telangana eyaletinde bir kimya fabrikasında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 10 kişi hayatını kaybetti.