Konya Selçuklu’da motosiklet kazası

Motosiklet Kazasında Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı

İddialara göre, Muhammet K. tarafından kullanılan motosiklet nedeni belirlenemeyen bir şekilde devrildi. Kaza sonucunda sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan Ali Rıza T. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, çevredekilerin ihbarıyla sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Muhammet K.’nin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.

Related Posts

Özgürlük Filosu Koalisyonu Gazze ablukasını kırmak için yoluna devam ediyor: AP’den İsrail’e geçiş izni çağrısı

İsrail, İsrail saldırıları altında açlıkla mücadele eden Gazze’ye yönelik ablukayı kırmak için harekete geçen Özgürlük Filosu Koalisyonun’nun (Freedom Flotilla Coalition-FFF) insani yardım gemisine geçiş izin vermeyeceğini yineledi. Avrupalı parlamenterler, Filistinlilere insani yardım götürme amacıyla yola çıkan FFF’ye güvenli geçiş sağlanması çağrısı yaptı.

ABD, ‘yanlışlıkla’ sınır dışı ettiği göçmeni yargılamak için ülkeye geri getirecek

Trump yönetiminin ‘yanlışlıkla’ sınır dışı ettiği El Salvadorlu Kilmar Abrego Garcia, hakkındaki bazı iddialardan yargılanmak üzere yeniden ABD’ye getiriliyor.

Adana’da çöp kamyonu sulama kanalına devrildi: 3 kişi yaralandı

Sarıçam ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonu, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu sulama kanalına devrildi. Öğle saatlerinde meydana gelen kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

Kızgın boğa kasaba dehşeti yaşattı

Şanlıurfa’da kurban pazarından getirilen bir boğa, kesim için kamyonetten indirildiği sırada kasaba saldırdı. Saldırı sonucu kasap İbrahim Akdemir yaralandı. Kızgın boğa, olay yerine gelen belediye görevlileri tarafından uyuşturucu iğneyle sakinleştirildi. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Eski dostlar Trump ve Musk nasıl düşman oldu?

ABD siyasetinde son dönemin en dikkat çekici gelişmelerinden biri, teknoloji milyarderi Elon Musk ile Başkan Donald Trump arasındaki ilişkide yaşanan dramatik dönüşüm oldu. Bir zamanlar “ilk dost” olarak anılan Musk, bugün Trump yönetiminin en sert eleştirmenlerinden biri konumunda. Musk, “Ben olmasaydım Trump seçimi kaybederdi” derken, Trump ise “Kendisine çok kırıldım” dedi. Asıl ‘büyük bombayı’ ise Musk patlattı, “Epstein dosyalarında Donald Trump da var” dedi. Gerilimin ardından Tesla hisseleri de düşüşe geçti. Peki bu dostluk nasıl düşmanlığa dönüştü?

Kurban pazarından kaçan boğa ortalığı birbirine kattı: O anlar kamerada

İstanbul’da kurban pazarından kaçan boğa ortalığı birbirine kattı