Kastamonu’da Kumar Baskını

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Daday’da Kumar Baskını Yaptı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Daday ilçesinde bir kıraathaneye kumar operasyonu düzenledi. Polis, kumar oynandığı tespit edilen 5 kişi hakkında adli işlem başlattı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Daday İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, “Umuma Açık Kumar Oynatılması Muhtemel İşyerleri ve Kıraathaneler Uygulaması” kapsamında denetimlerde bulundu. Yapılan kontroller sonucunda Daday ilçesinde bir kahvehanede kumar oynandığı belirlendi.

Ekipler, kumar oynayan 5 kişiye idari para cezası keserken, işyeri sahibi hakkında da adli işlemlere başladı.

Taşköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma ekibi ise ‘Silahla Yağma’ suçundan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.E. isimli şahsı yakaladı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. – KASTAMONU

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye edilen aslanların yeni doğan 3 yavrusuna isim aranıyor

Terör örgütü PKK’nın silah bırakması dış basında! Kritik bir dönüm noktası: Etkileri Irak, Suriye ve İran’da hissedilecek

Uluslararası basın PKK’nın silah bırakmasını barışa doğru atılan kritik bir adım olarak değerlendirirken sürecin etkilerinin İran,Irak ve Suriye’de de hissedileceğini yazdı.

Şahan Gökbakar’ın iskelesi yıkıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar’ın Marmaris’te bulunan evinin önündeki kaçak iskele, mahkeme kararıyla yıkıldı.

Trump’ın işten çıkarma planı çok kritik bakanlığı da vurdu

ABD Dışişleri Bakanlığının, Başkan Donald Trump’ın federal hükümeti küçültme politikası doğrultusunda yakın zamanda toplu işten çıkarma uygulamasına başlayacağı öne sürüldü. Washington Post gazetesinin ulaştığı kurum içi yazışmada, Bakanlığın gelecek …

Almanya’da milletvekili ofislerindeki gökkuşağı bayrakları kaldırılacak: Federal Meclis sirk çadırı değil

Almanya Federal Meclis İdaresi Sözcüsü, yaptığı açıklamada iç tüzük nedeniyle milletvekili ofislerinde yer alan gökkuşağı bayraklarının kaldırması talimatını verdi. Gönderilen talimatta sembolleri ne olursa olsun bayrak asımının genel olarak yasak olduğu belirtildi. Almanya Başbakanı Friedrich Merz, “Federal Meclis sirk çadırı değil ki istediğiniz bayrağı asın.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… MSB’den 5 gün sonra şehit askerlerle ilgili ‘mağara’ açıklaması

Son Dakika Haberi… Milli Savunma Bakanlığı, 12 askerin şehit olduğu mağara olayına ilişkin açıklamada bulundu.