İzmir’de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

İzmir’de Trafik Kazası: 2 Yaralı

İzmir’in Çiğli ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil ile aynı yönde seyreden O.B’nin kullandığı araç çarpıştı.

Kaza sonucunda otomobilde bulunan K.A. ve C.D. isimli kişiler yaralandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Yaralılardan K.A. Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, C.D. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralıların durumlarının ciddi olduğu belirtildi. O.B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tatar mevkidaşı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’u AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti.

İngiltere’den Rusya ve İran’a yönelik yeni hamle

İngiltere’de, ‘Yabancı Etki Kayıt Programı’ 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girdi.

AB’nin dönem başkanlığı önce Danimarka’ya sonra Rum Yönetimi’ne geçecek

AB’nin 6 ayda bir dönüşümlü olarak ülkeler arasında üstlenilen dönem başkanlığı 6 ay boyunca Danimarka’ya ardından da 1 Ocak 2026’da Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’ne (GKRY) geçecek.

Beyaz Saray: Trump, Suriye’ye yönelik yaptırımların hafifletilmesine ilişkin kararname imzalayacak

Beyaz Saray: Trump, Suriye’ye yönelik yaptırımların hafifletilmesine ilişkin kararname imzalayacak

PKK’nın ne zaman ve nerede silah bırakacağı belli oldu!

Bir süredir terör örgütü PKK’nın silah bıraktığı görüntülerin kamuoyuyla paylaşılacağı iddiaları gündemdeki yerini korurken son olarak, PKK’nın sürece katkı amacıyla ‘iyi niyet göstergesi’ olarak basına açık törende silah bırakacağı öne sürüldü.

Hindistan’da fabrikada reaktör patlaması: 10 kişi öldü

Hindistan’ın Telangana eyaletinde bir kimya fabrikasında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 10 kişi hayatını kaybetti.