İstanbul’da yeni haftada trafik yoğunluğu yüzde 76’ya kadar çıktı

İstanbul’da bazı bölgelerde etkili olan sağanak nedeniyle haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu yüzde 76’ya ulaştı.

Kent genelinde sabah saatlerinde trafik yavaş ilerlerken, toplu ulaşımda özellikle aktarma istasyonlarında kalabalık oluştu.

Avrupa Yakası’nda, D-100 kara yolu Ankara istikametinde Avcılar, Bakırköy, Edirnekapı, Haliç Köprüsü, Halıcıoğlu, Mecidiyeköy ve Çağlayan’da araçlar güçlükle ilerliyor.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde Seyrantepe, Hasdal ve Kağıthane’de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Anadolu ile Avrupa Yakası arasındaki geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Avrasya Tüneli ile bağlantı yollarında araç yoğunluğu gözleniyor.

Anadolu Yakası’nda D-100 kara yolu Edirne istikametinde Bostancı, Uzunçayır, Ataşehir ve Ümraniye’de araçlar güçlükle seyrediyor.

Kentte aralıklarla etkili olan yağış nedeniyle sürücüler trafikte yavaş ilerlerken, özellikle aktarmaların yapıldığı toplu taşıma duraklarında da yoğunluk yaşanıyor.

İBB CepTrafik haritası verilerine göre, Avrupa Yakası’nda yüzde 71, Anadolu Yakası’nda yüzde 83’e kadar ulaşırken, kent genelindeki trafik yoğunluğu ise yüzde 76’ya çıktı. (AA)

 

Related Posts

Deprem bağışlarını faize yatırdılar

İki otomobil üreticisinin bağışladığı 860 bin Euro’yu depremzedelere ulaştırmak yerine faize yatıran Kızılay İstanbul şubesi için suç duyurusu yapıldı. Gazze yardımları bile yollanmamış.

İsrailli yedek askerlerin yüzde 12’si travmatik bozukluk yaşıyor

Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail Ulusal Stres ve Dayanıklılık Merkezi Müdürü Yair Bar-Haim öncülüğündeki Tel Aviv Üniversitesi’nden bir ekip, Gazze’de çatışmalara katılan İsrail askerleri hakkında bir araştırma yaptı. Araştırma, İsrail’in …

Instagram yöneticisi Adam Mosseri, Washington’da “tekelleşme” suçlamasıyla hakim karşısında

Instagram yöneticisi Adam Mosseri, Washington’da “tekelleşme” suçlamasıyla hakim karşısında

Özgür Özel canlı yayında cevapladı: Dikkat çeken ‘çelik yelek’ yanıtı

CHP lideri Özgür Özel, canlı yayında kendisine saldırıyla ilgili ‘çelik yelek var mıydı üzerinizde’ sorusunu yanıtladı. Özel, aynı zamanda saldırıya ilişkin “O adam iki saat boyunca orada oturuyor, elini kolunu geriyor. Ben beklenmedik şekilde 18 dakika geç çıktım. İl Başkanımız da giremedi oraya. 18 dakika boyunca beklemiş” ifadelerini kullandı.

Meclis’te kabul edildi: Bunu yapan 15 bin lira ceza ödeyecek

112’ye yapılan asılsız ihbarlara verilen cezaların artırılmasını da öngören kanun teklifi, TBMM’de kabul edildi. Teklife göre; 112 Acil Çağrı Merkezi’ni meşgul etmek amacıyla arayarak görevlilerle konuşan veya ısrarla çağrı bırakanlara uygulanan idari para cezası 250 liradan 1500 liraya yükseltildi. Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın asılsız olduğunun olay yerine giden ekiplerce tutanakla tespit edilmesi halinde ise 15 bin lira idari para cezası verilecek.

Emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi ve DEM Parti tarafından emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması için verilen grup önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Yeni Yol Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Emekli maaşlarının eşitlikçi biçimde hesaplanması, güncelleme kat sayısının büyümeyi yansıtması, adil ve öngörülebilir olması, bayram ikramiyelerin reel olarak artırılması ve kamu emeklilik sistemine yeniden güvenin tesis edilmesi artık ertelenemez bir zorunluluktur” dedi.