Genel kurulda HÜDA PAR’lı Demir’in LGBTİ+’lara “sapkın” demesine tepki: “Ne insanlığa ne de vicdana sığmaz!”

TBMM Genel Kurulu’nda LGBTİ+ Tartışması

Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca yönetiminde toplanan TBMM Genel Kurulu’nda LGBTİ+ bireyler hedef haline geldi. Tartışmalarda HÜDA PAR Antep Milletvekili Şahzade Demir, LGBTİ+’lar için “sapkın” ifadesini kullanarak İstanbul Sözleşmesi ve LGBTİ+ örgütlerini eleştirdi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır İstanbul Sözleşmesi’ni savunurken, DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit LGBTİ+’ların haklarını destekledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak ise Netflix ve gündüz kuşağı programları üzerinden LGBT propagandasını eleştirerek, aile değerlerine uygun olmayan içeriklerin gençleri olumsuz etkilediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın Aile Yılı’na vurgu yapan Akburak, yozlaşmış içeriklerin aile yapısını nasıl etkilediğini sorguladı.

HÜDA PAR’lı Demir LGBTİ+’ları Hedef Aldı

HÜDA PAR Antep Milletvekili Şahzade Demir, LGBTİ+ bireyleri “sapkın” olarak tanımlayarak İstanbul Sözleşmesi ve LGBTİ+ örgütlerini eleştirdi. Demir, devletin sapkın LGBT propagandasını yasaklaması gerektiğini savundu.

CHP’li Başarır, İstanbul Sözleşmesi’ne Destek Verdi

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Şahzade Demir’in sözlerine karşı çıkarak İstanbul Sözleşmesi’ni savundu. Başarır, sözleşmenin kadınların özgürlüğünü ve korunmasını amaçladığını belirtti.

DEM Partili Koçyiğit, LGBTİ+ Haklarını Savundu

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, LGBTİ+ bireylerin haklarını savundu ve İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararını eleştirdi. Koçyiğit, kadına yönelik şiddetin arttığını belirterek, LGBTİ+ bireylerin hedef alınmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Ayşe Kulin: Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı

Related Posts

Özgür Özel’den 32 anneye telefon: Aralarında dikkat çeken isimler de var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 32 kadını arayarak anneler gününü kutladı. Özel’in aradığı kişiler arasında dikkat çeken isimler de yer aldı.

CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı kapatıldı!

CHP Parti Meclisi Üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı askıya alındı.

Bakanlık yüz binlerce tapulu ev için yazı göndermeye başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, daire satış bedelinde usulsüz bildirim yapıldığı tespit edilen yüz binlerce gayrimenkul için alıcı ve satıcı adreslerine tebligat göndermeye başladı. İfade işlemlerinin ardından usulsüzlük tespit edilen satışlarda, gerçek bedel ile beyan edilen bedel arasındaki fark faiziyle birlikte tahsil edilecek.

Zafer Partili Şehirlioğlu’ndan Diyarbakır’da konuştu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, “Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur. İzmir neyse Hakkari de odur.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Ünlü şirket bayram öncesi 10 bin kişiyi işten çıkaracak. Küçülmeye gidiyorlar

Şirketin yurt içinde 5 bin, denizaşırı yerlerde de 5 bin olmak üzere toplamda 10 bin kişinin işine son vereceğinin belirtildiği açıklamada, “Şirket, operasyonel verimliliği, satış ve dolaylı departmanlara odaklanarak kapsamlı gözden geçirecek ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir