Fatih’te Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

FATİH’te motosikletli 2 şüpheli, sahilde gördükleri husumetlileri Ferhat Meçu’ya (23) kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda Meçu ve yanındaki 2 arkadaşı ağır yaralandı. Meçu tedavi gördüğü hastanede 10 gün sonra hayatını kaybetti; diğer yaralıların tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.

Olay, Fatih Kennedy Caddesi’nde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Ferhat Meçu ve 2 arkadaşı sahilde vakit geçirdikleri sırada motosikletli 2 şüpheli yanlarına geldi. Meçu’nun husumetlileri olduğu öğrenilen şüphelilerden biri art arda tetiğe bastıktan sonra aynı motosikletle olay yerinden kaçtı. Silahtan çıkan kurşunlar Meçu ve arkadaşlarının ağır yaralanmasına neden oldu. Meçu, olaydan 10 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan 2 kişinin hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Polis ekiplerinin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmalar ise sürüyor.

Related Posts

Panama: ABD ile askeri anlaşma yeniden müzakere edilmeyecek

Panama Devlet Başkanı Jose Raul Mulino, protestolara rağmen ABD askerlerine Panama’daki bazı tesislere erişim hakkı tanıyan askeri anlaşmayı yeniden müzakere etmeyeceğini açıkladı.

Pentagon, yaklaşık 1000 trans ordu mensubunu görevden almaya hazırlanıyor

Pentagon, yaklaşık 1000 trans ordu mensubunu görevden almaya hazırlanıyor

İki ilde “change” araç operasyonu: 13 kişi yakalandı

Tokat ve Sivas’ta, çalıntı, hacizli ve hakkında yakalama kararı bulunan araçları “change” yöntemiyle başka kişilere sattıkları öne sürülen 13 şahıs gözaltına alındı.

Horoz dövüşüne dev ceza

Beykoz’da metruk bir binada horoz dövüşü yaptırdığı tespit eden 21 kişiye 194 bin 187 lira ceza kesildi.

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

Büyükelçi Ossowski’nden İmamoğlu açıklaması: Tutuklanması diyaloğu zayıflattı, sosyal medya engeli olumsuz bir gelişme

DSÖ: Dünya nüfusunun yarısı risk altında

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), yaptığı son açıklamada gittikçe artan ve yayılan tehlikeye dikkat çekip dünya nüfusunun yarısının risk altında olduğuna vurgu yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir