Erzurum’da heyelan: Evin çatısına kaya düştü

Heyelan Sonucu Ev Çatısını Yıkan Kaya Parçaları Paniğe Neden Oldu

Erzurum’un Uzundere ilçesine bağlı Merkez Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda evin çatı katını yıkan kaya parçaları, büyük bir korku ve paniğe neden oldu.

Ev sahipleri, gürültü ve sarsıntıyla birlikte dışarı fırlayarak kendilerini güvende hissetmeye çalıştılar. Olay esnasında evde bulunan anne ve engelli kızı da hemen dışarı çıktılar.

Kaya parçalarının çatı katına zarar vermesiyle birlikte, evin tuğla ve briket duvarları da hasar gördü. Evin tavanı da kaya parçalarının delmesine ramak kaldı.

Ev sahibi Ahmet Alkan (60) yaşadığı korku dolu anları dile getirerek, “Engelli bir çocuğum var, emekli maaşı ile geçiniyorum. Çocuğum ve eşim bu olaydan çok korktular. Yetkililerden yardım bekliyorum.” açıklamasını yaptı.

Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayda, evde ciddi maddi hasar meydana geldi. Mahalle sakinleri, bu olayın ardından endişe duyduklarını belirttiler.

Yetkililer, bölgede benzer risk taşıyan alanları belirleyerek önlem alma çalışmalarına başlayacaklarını açıkladılar.

Related Posts

AKM’de Sırrı Süreyya Önder’e son görev: Kızı Ceren Önder Kandemir’in mektubu sonrası gözyaşları sel oldu…

TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder son yolculuğuna uğurlanıyor. Önder için ilk tören AKM’de düzenlendi. Siyasi partiler ve sendikalar törene çelenkler gönderdi. Önder’in kızı Ceren Önder Kandemir gözyaşları içinde babasına yazdığı mektubu okudu, tüm salon gözyaşlarına boğuldu.

Selahattin Demirtaş’tan Sırrı Süreyya Önder’e veda mesajı

Selahattin Demirtaş hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvelkili Sırrı Süreyya Önder için duygu dolu bir mesaj paylaştı.

Veli Ağbaba, muhtarlarla bir araya geldi: ‘PKK’ya silah bırak diyorlar, diğer yandan CHP’li belediyelere terörden kayyum atıyorlar’

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt’ta mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ağbaba, “Türkiye’de maalesef mal güvenliği kalmamıştır, can güvenliği kalmamıştır, namus güvenliği kalmamıştır” ifadelerini kullandı. Ağbaba ayrıca “kayyumlar” üzerinden de iktidara yüklendi.

Trump etkisi dünyaya yayılıyor: Portekiz’den seçim öncesi sınır dışı hamlesi

Erken genel seçime hazırlanan Portekiz, ülkede “yasadışı” bulunduğu iddia edilen 18 bin yabancı ülke vatandaşını sınır dışı etmeye hazırlandığını açıkladı.

Amazon’da bataklığa düşen uçağın yolcuları, 36 saat kurtarılmayı bekledi

Amazon ormanlarında bir bataklığa düşen uçaktaki yolcular, timsahlar ve yılanlarla dolu suda 36 saat kurtarılmayı bekledi.

Çalıştığı iş yerini soyup kasayı mezarlığa gömen zanlı yakalandı

Edirne’de çalıştığı işletmedeki güvenlik kameralarını devre dışı bırakıp, kayıt cihazını söken ve iş yerindeki para kasasını çalıp mezarlığa gömen şüpheli yakalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir