Denizli’deki sır ölüme üç gözaltı: Cesedi çuvalın içinde bulundu

Denizli’de Kayıp Kadının Cansız Bedeni Çuval İçinde Bulundu

Denizli’de üç gündür kayıp olan Serpil Girgin’in (54) cansız bedeni, Çivril’e bağlı Çarşı Mahallesi’nde bir bahçede çuvalın içinde bulundu.

Serpil Girgin

Kadının evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, kadının karşı komşusuna ait bahçedeki çuvalda cansız bedeniyle karşılaştı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında ev sahibi ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Girgin’in cenazesi otopsi için Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Üç Şüpheli Gözaltında
Emniyet güçleri cinayetle ilgili şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışmalarına devam ederken, üç kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adliyeye sevkiyatı bekleniyor.

Related Posts

Aidatı isteyen apartman yöneticisini bıçaklayarak öldürdü

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde aidat istediği S.D. tarafından bıçaklanan apartman yöneticisi M.D, yaşamını yitirdi.

Türkiye’nin İlk Kadın Yarış Spikerine Ulaşılamadı

Esen Gök’ün cansız bedeni Bakırköy’deki evinde bulundu, ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

İzmir’de otluk alanda çıkan yangın AVM otoparkına sıçradı

İzmir’in Bornova ilçesinde çıkan ot yangını AVM otoparkına sıçrarken, iki otomobilde hasar meydana geldi.

Yüksek lisanslı anne midyeci oldu! O anlar sosyal medyada bol etkileşim aldı

Sosyal medyada dolaşıma giren ve kullanıcıların paylaştığı videoda yüksek lisans yaptığını iddia edilen bir kadının midyeci olduğu ifade edildi.

Kandırıldığını bilmiyordu: Evlenmek için 760 km katetti

76 yaşındaki Belçikalı bir adam, dolandırıcılar tarafından kandırıldığını fark etmeyerek çevrim içi ortamda tanıştığı kişi ile tanışmak için 760 kilometre katetti ancak eli boş döndü.

Milas’ta Firari Uyuşturucu Tüccarı Yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.Ç. düzenlenen operasyonla yakalandı.