CHP’li vekil duyurdu: Muharrem İnce ‘baba ocağı’na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Katılacağı İddiaları Gündemde

2018’de Cumhurbaşkanı adayı olan ve şu anda Memleket Partisi’nin Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin, CHP’ye katılacağı iddiaları Ankara kulislerinde konuşulmaya devam ediyor.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu’nun sunduğu Aklın Yolu programında bu iddialara cevap verdi. Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye geçeceği iddiaları doğru mu?” sorusuna “Bu konuda bilgim var, evet doğru” yanıtını verdi.

‘Genel Merkez Tutumunu Bilmiyorum’

Öztunç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

  • Muharrem İnce’nin yakın çevresiyle iyi ilişkilerim olan bir milletvekiliyim. Bana göre Muharrem Bey’in CHP’ye dönmek gibi bir niyeti olduğu herkesçe biliniyor.
  • Ancak CHP Genel Merkezi’nin bu konudaki tutumunu bilmemekteyim. Ancak Muharrem Bey’in eski partisine dönme isteği olduğunu biliyorum.
  • Muharrem Bey’in yakın arkadaşları, bu isteğini açıkça belirtiyorlar. Kendisiyle uzun yıllara dayanan bir ilişkimiz var ve onun CHP’ye geri dönmek istediğini biliyorum.
  • Bu sürecin hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Öncelikle adaletsizlikler ve hukuksuz uygulamaların ele alınacağı bir sürecin başlayacağını düşünüyorum. Ancak CHP Genel Merkezi’nin ve Genel Başkan’ın bu konudaki tutumunu şu an için bilmiyorum.

Related Posts

Karabük’te Trafik Kazası: 3 Yaralı

Karabük’te 3 araçla meydana gelen kazada 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Soruşturma başlatıldı.

Erzurum’da trafik kazası: Genç hayatını kaybetti

Erzurum’da arıza nedeniyle park edilen TIR’a çarpan otomobildeki Burak Kayacı (18) yaşamını yitirdi.

Tanju Özcan’dan Çerçioğlu’na tepki: “Hizmet mi, himaye mi”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AKP’ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na “16 yıldır Cumhurbaşkanı’nın himayesine ihtiyaç duymadınız da bugün neden duyuyorsunuz?” diyerek tepki gösterdi.

Yunanistan marşı üzerinden Türkiye’yi eleştiren Ezhel’in sözleri tepki çekti

Siyasi çıkışlarıyla gündemden düşmeyen rapçi Ezhel, sosyal medyada yaptığı “Türk deyince akla asalet adalet ve mutluluk gelmedikçe ben Türklüğümden utanç duyuyorum.” yorumu ile tartışma yarattı. Yunanistan milli marşı üzerinden Türkiye’yi eleştiren ünlü isim, sözleriyle büyük tepki çekti.

Bodrum’da ana su isale hattı patladı: Tonlarca su boşa aktı

Olay, Bitez Mahallesi Bergamut Caddesinde meydana geldi. Patlayan ana su isale hattı nedeniyle tonlarca su boşa aktı. Yolda çukur oluştu. İhbarla bölgeye Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MUSKİ) ekipleri sevk edildi. Yol trafiğe …

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu CHP’den İstifa Etti

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parti içindeki sorunlar ve anti-demokratik uygulamalar nedeniyle partiden istifa ettiğini duyurdu. Çerçioğlu, dürüstlük ve kamu ahlakı ilkeleri doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.