CHP Heyeti, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı Ziyaret Etti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır önderliğindeki heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti.
Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba, uzun bir süredir çeşitli rahatsızlıklarla mücadele ediyordu. Maalesef, dün tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Hüseyin Ağbaba’nın vefatı, yakınları ve dostları arasında derin üzüntüye yol açtı.
Cenaze Yarın Defnedilecek
Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi, yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek olan tören sonrasında toprağa verilecek. Ailesi ve sevdikleri, taziye ziyaretlerini bugün de kabul etmeye devam edecekler.
More Stories
NATO Genel Sekreteri Rutte, Avrupa’nın Savunma Harcamalarını Artırması Gerektiğini Vurguladı
AKP’li Sultanbeyli Belediyesi’nden dikkat çeken memur alım ilanı: ‘İlahiyat’ mezunu zabıta aranıyor
‘Karşılıksız çek’ gerekçesi: Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören tutuklandı