Ayvacık açıklarında 40 göçmen yakalandı

Ege Denizi’nde Sahil Güvenlik Ekipleri Düzensiz Göçmen Taşıyan Botu Durdurdu

Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, Ege Denizi’nin kuzeyinde ilerleyen lastik botu tespit etti. Bölgeye sevk edilen “TCSG-84” Sahil Güvenlik gemisi ile “KB-119” botu ekipleri, bottaki 40 Afgan uyrukluyu kıyıya çıkardı. Düzensiz göçmenler, işlemlerin ardından Ayvacık Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine teslim edildi.

Related Posts

Çin’den 5 ülke için vize muafiyeti kararı

Çin, Kovid-19 salgınının ardından ülkeye yurt dışından seyahatleri artırmayı amaçlayan tek taraflı vize muafiyeti programına, 5 Latin Amerika ülkesini dahil edeceğini bildirdi.

Özgür Özel, İmamoğlu’nu ziyaret ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Mart tarihinden bu yana Silivri Cezaevi’nde bulunan cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etmek üzere Silivri’ye gitti.

AKP’den ihraç edilen eski vekilden dikkat çeken ‘İmamoğlu’ iddiası

AKP’den ihraç edilen eski milletvekili Hüseyin Kocabıyık Ekrem İmamoğlu’na siyasi kumpas düzenlendiğini iddia etti.

TikTok fenomeni kadın canlı yayın sırasında öldürüldü!

Meksika’da sosyal medya platformu TikTok’ta çektiği makyaj yapma videoları ile tanınan Valeria Marquez, canlı yayın yaptığı sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Erdoğan, üç ülkenin büyükelçisini kabul etti

Erdoğan, üç ülkenin büyükelçisini kabul etti

ABD’li New York Times, Trump ile Suriye lideri Colani görüşmesini “Trump Suriye’yi yöneten militian ile görüştü” şeklinde yorumladı

ABD’li New York Times, Trump ile Suriye lideri Colani görüşmesini “Trump Suriye’yi yöneten militian ile görüştü” şeklinde yorumladı