Aksaray’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı

AKSARAY’da yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Bircan B. (51), yaralandı. “Eşim şehir dışında, görevde. Haber vermeyin, korkar” diyerek sağlık ekiplerinin çağrılmasını isteyen Bircan B., hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Büyük Bölcek Mahallesi 33’üncü Cadde’de meydana geldi. Mobilya dükkanından çıktıktan sonra yol kenarına park ettiği aracına yönelen Bircan B.’ye yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, Bahri D. (33) yönetimindeki 68 AEG 730 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan kadın yaralandı. Otomobilden inip yaralı kadının yanına giden Bahri D., “Yakınınıza haber verelim mi?” dedi. Bunun üzerine Bircan B., “Eşim şehir dışında, görevde. Haber vermeyin, korkar. Çok ağrım var, sağlık ekiplerine bildirdin” cevabını verdi. Bu sırada çevredekiler de yaralı kadını kardan korumak için üzerine battaniye örttü. İhbarla gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bahri D. polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Özgür Özel’den 32 anneye telefon: Aralarında dikkat çeken isimler de var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 32 kadını arayarak anneler gününü kutladı. Özel’in aradığı kişiler arasında dikkat çeken isimler de yer aldı.

CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı kapatıldı!

CHP Parti Meclisi Üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı askıya alındı.

Bakanlık yüz binlerce tapulu ev için yazı göndermeye başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, daire satış bedelinde usulsüz bildirim yapıldığı tespit edilen yüz binlerce gayrimenkul için alıcı ve satıcı adreslerine tebligat göndermeye başladı. İfade işlemlerinin ardından usulsüzlük tespit edilen satışlarda, gerçek bedel ile beyan edilen bedel arasındaki fark faiziyle birlikte tahsil edilecek.

Zafer Partili Şehirlioğlu’ndan Diyarbakır’da konuştu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, “Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur. İzmir neyse Hakkari de odur.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Ünlü şirket bayram öncesi 10 bin kişiyi işten çıkaracak. Küçülmeye gidiyorlar

Şirketin yurt içinde 5 bin, denizaşırı yerlerde de 5 bin olmak üzere toplamda 10 bin kişinin işine son vereceğinin belirtildiği açıklamada, “Şirket, operasyonel verimliliği, satış ve dolaylı departmanlara odaklanarak kapsamlı gözden geçirecek ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir