İbrahim Kalın ve Özgür Özel bir araya geldi

MİT Başkanı İbrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” Süreci İçin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Ziyaret Etti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” süreci kapsamında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Görüşme, TBMM’de gerçekleşti ve bir bölümü baş başa olarak gerçekleşti. Kalın, görüşmenin kalanında ise CHP heyetiyle bir araya gelerek sunum yaptı.

Ibrahim Kalın, “Terörsüz Türkiye” gündemiyle yaptığı siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede, Kalın bugün Özgür Özel’i TBMM’deki makamında ziyaret etti. Görüşme saat 18.20’de başladı ve ilk 35 dakikası baş başa gerçekleşti.

Görüşme daha sonra CHP grup yönetim salonunda devam etti ve CHP heyeti de katıldı. Kalın ve Özel’in salona geçmesiyle birlikte, koridorda bulunan kameralar dışarı çıkarıldı.

CHP heyeti, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Grup Başkanvekili Murat Emir ve Genel Başkan Yardımcıları Gökçe Gökçen, Namık Tan, Murat Bakan’dan oluşuyordu. Kalın’ın heyete yaptığı sunumun yaklaşık süresi ise bir saat 10 dakika oldu.

Toplamda bir saat 45 dakika süren görüşmenin ardından, MİT Başkanı Kalın CHP Grubu’ndan ayrıldı. Bu görüşme, Kalın’ın siyasi parti ziyaretlerinin en uzun olanıydı ve her iki taraftan da henüz bir açıklama yapılmadı.

Related Posts

Özgür Özel ile MİT Başkanı’nın görüşmesi başladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Milli İstihbarat Başkanı (MİT) İbrahim Kalın arasında planlanan görüşme başladı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım’dan ‘Terörsüz Türkiye’ açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ‘Terörsüz Türkiye’ süreciyle alakalı açıklamalarda bulunarak sürecin buraya gelmesinin harcının şehitler ve gaziler olduğunu söyledi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı: Batı Şeria’yı ilhak çağrısı halkımıza karşı yeni bir savaş ilanıdır

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail Meclisi’nde işgal altındaki Batı Şeria’nın ilhak edilmesi yönünde yapılan oylama ve çağrının Filistin halkına karşı yeni bir savaş ilanı olduğunu bildirdi.

TIR’ın yakıt tankerinde 21 kilogram esrar ele geçirildi

Mersin’de polis ekipleri, uyuşturucu taşındığı tespit edilen bir TIR’ı durdurarak arama yaptı. Akdeniz ilçesindeki kontrol noktasında, dedektör köpeklerin desteğiyle gerçekleştirilen incelemede, TIR’ın yakıt tankerinde 21 kilogram esrar bulundu. Gözaltına alınan A.İ. ve H.S. adlı zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Filenin Sultanları’nın rakibi Japonya

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın mücadele edeceği FIVB Kadınlar Milletler Ligi (VNL) final etabı bugün Polonya’da başlıyor. Lodz şehrindeki Atlas Arena’nın ev sahipliği yapacağı organizasyon 23-27 Temmuz arasında gerçekleştirilecek.

Firari Hükümlü Kahta’da Yakalandı

10 yıl hapis cezası bulunan Y.A. Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yakalandı ve cezaevine teslim edildi.