Mardin’de otomobil sulama kanalına devrildi: 4 yaralı

Çatalözü Mahallesi’nde Otomobil Kanala Devrildi: 4 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen sürücüsü ve plakası olmayan bir otomobil, Çatalözü Mahallesi’nde direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi.

Kaza sonrasında çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Olayda yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nusaybin Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Mahalleyi koku sardı, ekipler alarma geçti

Kocaeli’de mahalleyi saran koku ekipleri alarma geçirdi. Kokunun bir fabrikadan geldiğini tespit eden ekipler, kokunun kaynağının fabrikadaki bir malzeme olduğunu belirledi.

İstanbul’un kentsel dönüşüm çıkmazı

Deprem, İstanbul’un en önemli gündemi olmasına rağmen kentsel dönüşümde bir türlü istenen mesafe alınamadı. 6,2 büyüklüğündeki deprem, bu sorunu bir kez daha gündeme taşıdı. En az 1,5 milyon riskli binanın olduğu da dikkate alınınca vakit kaybedilmemesi hayati önemde.

Bariyerlere çarpan otomobil demir yığınına döndü: 2 ölü

Kocaeli’de kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bariyere çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

İBB’ye ikinci dalga operasyon: 50 gözaltı

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 53 isim hakkında gözaltı kararı verildi, 50 kişinin emniyetteki işlemleri başladı.

Rusya: Kursk, Ukrayna’dan tamamen geri alındı

Rusya Genelkurmay Başkanı Gerasimov’un Devlet Başkanı Putin’e Kursk bölgesinin tamamen Ukrayna ordusundan geri alındığını bildirdiği açıklandı.

CHP’li Cemal Enginyurt’tan ‘operasyon’ tepkisi: ‘Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor, bilmediği bir şey var…’

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin bugün Mersin’de yapacağı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesinde yaptığı açıklamada; “Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. Bunun için de İBB’ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan’ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela’da bıraktık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir