Murat Ongun’un avukatı gözaltına alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne Yönelik Operasyonda Murat Ongun’un Avukatı Gözaltına Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) operasyonunda tutuklu bulunan Murat Ongun’un avukatı Serkan Günel, bugün sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Günel, sabah saat 07.00’de sosyal medya hesabından, “İBB’ye yönelik operasyonda Murat Ongun’un avukatı olarak başladığım süreçte şu anda gözaltına alınıyorum! Savunma susturulamaz! Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar” şeklinde bir mesaj paylaştı.

Günel’in gözaltına alınma nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İmamoğlu’nun Avukatı Da Gözaltına Alınmıştı

Belediye iştiraki İstanbul Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun, yolsuzluk ve terör suçlamaları ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte gözaltına alınmıştı. İlk olarak Silivri’deki cezaevine götürülen Ongun, daha sonra Tekirdağ Çorlu’daki bir cezaevine nakledildi ve şu anda burada tutuklu bulunmaktadır.

Geçen ay tutuklu olan İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan da gözaltına alınmış, ertesi gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

DW, ANKA / MUK, EC

DW Türkçe’ye engelsiz erişim sağlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Ali Yerlikaya ve Murat Kurum’dan ‘deprem’ açıklaması: ‘Riskli binalara girmeyin’

Son dakika gelişmesi… İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dün İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklama yapıyor.

Okulda öğretmene dayak: Serbest bırakıldı

Trabzon’da bir ortaokulda öğretmen, teneffüs bitiminde tartıştığı öğrencisinin okula gelen velisi tarafından dövüldü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, serbest bırakıldı.

Rusya Kiev’i vurdu: 9 kişi öldü, 70’ten fazla yaralı var

Rusya’nın Ukrayna’nın başkenti Kiev’e dron ve füzelerle düzenlediği saldırılarda en az 9 kişinin öldüğü, 70’ten fazla kişinin yaralandığını belirtildi.

Falezlerde manzara keyfi ölümle bitti

Antalya’da Karaalioğlu Parkı’nda denize karşı kayalıklarda oturan 28 yaşındaki İslam Aliyev, dengesini kaybedip falezlerden düşerek yaşamını yitirdi.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 24 Nisan 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 24 Nisan 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

İstanbul Valisi Gül’den manipülatif paylaşım uyarısı: İtibar etmeyin

İstanbul Valisi Davut Gül, “Büyük deprem bekleniyor” şeklindeki manipülatif sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir