Arda Turan Shakhtar Donetsk’e mi gidiyor? Öğrencisi açıkladı

Trendyol Süper Lig’de ikas Eyüpspor’u çalıştıran Arda Turan için öğrencisi Taras Stepanenko’dan flaş açıklamalar geldi. BurBuzz adlı YouTube kanalına konuşan Stepanenko, genç teknik adam hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ukraynalı oyuncunun Arda Turan hakkındaki konuşmaları şu şekilde:

“Arda Turan ile ilgili Shakhtar Donetsk haberlerini gördüm ama kendisine bunu sormadım. Eğer Shakhtar’a imza atarsa çok mutlu olurum. Arda Turan, harika bir insan. Avrupa’nın en iyi takımlarında oynayan genç bir antrenör, neden olmasın? Fonseca ve De Zerbi de Shakhtar’da çalıştı. Onlar da genç antrenörler ve ilk adımlarını çok büyük olmayan takımlarda attılar. Neden Türkiye’de Avrupa mücadelesi veren bir takımın teknik direktörünü denemesinler?”

“Bu sözleriniz Shakhtar’a, Arda Turan’a dikkat etmeleri için bir tavsiye mi?” sorusuna cevap veren deneyimli futbolcu, “Evet, tabii ki. Bence eğer yazıldıysa bu bilgi bir yerlerden gelmiş olmalı. Belki de bir yerlerde bir listede yer alıyordur” dedi.

Related Posts

Eski danışmanı “iki Pete’in hikayesini” anlattı: Paranoyak, takıntılı…

Pentagon’da başlatılan “sızıntı” soruşturmasında görevden uzaklaştırılan üç isimden Carroll, daha önce birlikte çalıştığı Bakan Hegseth hakkında konuştu.

BUDO’nun sekiz seferi iptal edildi

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesindeki duyuruya göre, sekiz sefer olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

Vatikan’da yas dönemi: Papa’nın mezarı ziyaretçi akınına uğruyor

Kardinaller ve halk cumartesi günü defnedilen Papa’nın mezarına akın etti. Papa’nın defnedilmesiyle Novemdiales adı verilen yas dönemi başladı. Papa Francis için dualar edildi.

New York’ta polis memuru silahlı saldırıda yaralandı

New York’ta polis memuru silahlı saldırıda yaralandı. Bölge güvenlik çemberine alındı, çalışma başlatıldı.

İki motosiklet kazasında iki sürücü yaralandı

Elazığ’da iki ayrı trafik kazasında iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüler tedavi altına alındı.

Ordusu olmayan NATO ülkesi: Avrupa’da bir “anomali”

Kuzey Kutup Dairesi’nin güneyinde yer alan İzlanda, ordusu olmasa da NATO’nun bir parçası. Kökleri Avrupa’da ancak AB üyesi değil. Şimdi askeri risklerle karşı karşıya olan İzlanda,  Grönland’daki durumu gergin bir şekilde izliyor.