Batman’da köprü altında korkunç manzara! Ekipler harekete geçti

Batman’da Kenan Başak’ın (45) köprü altında cansız bedeni bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay, akşam saatlerinde Çamlıtepe Mahallesi’nde meydana geldi. Köprü altında hareketsiz yatan bir kişiyi görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede ölü olduğu tespit edilen kişinin Kenan Başak olduğu belirlendi. Başak’ın cenazesi, otopsi için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

İsrailli yedek askerlerin yüzde 12’si travmatik bozukluk yaşıyor

Haaretz gazetesinin haberine göre, İsrail Ulusal Stres ve Dayanıklılık Merkezi Müdürü Yair Bar-Haim öncülüğündeki Tel Aviv Üniversitesi’nden bir ekip, Gazze’de çatışmalara katılan İsrail askerleri hakkında bir araştırma yaptı. Araştırma, İsrail’in …

Instagram yöneticisi Adam Mosseri, Washington’da “tekelleşme” suçlamasıyla hakim karşısında

Instagram yöneticisi Adam Mosseri, Washington’da “tekelleşme” suçlamasıyla hakim karşısında

Özgür Özel canlı yayında cevapladı: Dikkat çeken ‘çelik yelek’ yanıtı

CHP lideri Özgür Özel, canlı yayında kendisine saldırıyla ilgili ‘çelik yelek var mıydı üzerinizde’ sorusunu yanıtladı. Özel, aynı zamanda saldırıya ilişkin “O adam iki saat boyunca orada oturuyor, elini kolunu geriyor. Ben beklenmedik şekilde 18 dakika geç çıktım. İl Başkanımız da giremedi oraya. 18 dakika boyunca beklemiş” ifadelerini kullandı.

Meclis’te kabul edildi: Bunu yapan 15 bin lira ceza ödeyecek

112’ye yapılan asılsız ihbarlara verilen cezaların artırılmasını da öngören kanun teklifi, TBMM’de kabul edildi. Teklife göre; 112 Acil Çağrı Merkezi’ni meşgul etmek amacıyla arayarak görevlilerle konuşan veya ısrarla çağrı bırakanlara uygulanan idari para cezası 250 liradan 1500 liraya yükseltildi. Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın asılsız olduğunun olay yerine giden ekiplerce tutanakla tespit edilmesi halinde ise 15 bin lira idari para cezası verilecek.

Emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi

TBMM Genel Kurulu’nda, Saadet Partisi ve DEM Parti tarafından emekli maaşlarındaki yetersizliğin araştırılması için verilen grup önerileri, AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Yeni Yol Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, “Emekli maaşlarının eşitlikçi biçimde hesaplanması, güncelleme kat sayısının büyümeyi yansıtması, adil ve öngörülebilir olması, bayram ikramiyelerin reel olarak artırılması ve kamu emeklilik sistemine yeniden güvenin tesis edilmesi artık ertelenemez bir zorunluluktur” dedi.

Ağıralioğlu’ndan ‘Terörsüz Türkiye süreci’ için referandum çağrısı: ‘Devletin başında devlet geldi, başımıza gelmeyen kalmadı’

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, iktidarın “terörsüz Türkiye” olarak adlandırdığı sürecin, şeffaflık ilkesiyle kamuoyuna anlatılması gerektiğini belirterek, “Referandum istiyoruz. Çok seviyorsunuz referandum yapmayı. Millet iradesinin üstünde irade tanımıyoruz. Biz de milletten başka onay merci kabul etmiyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir