Uşak’ta babasını döverek öldüren şahıs tutuklandı

Uşak’ta Bir Baba Sopayla Öldürüldü, Oğlu Tutuklandı

Uşak’ın Aybey Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, sebebi henüz bilinmeyen bir tartışma sonucunda Remzi D., babasını sopayla öldürdü. 23 yaşındaki Remzi D., cinayetin ardından gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Remzi D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölen baba Engin D’nin (58) cenazesi ise Karakaya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dün, kendisine sopayla saldıran oğlu Remzi D. tarafından ağır yaralanan Engin D, kaldırıldığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ne yazık ki hayatını kaybetti.

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya’da denizde erkek cesedi bulundu!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi açıklarında denizde erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan kişinin yabancı uyruklu olabileceği değerlendiriliyor.

Pakistan Savunma Bakanı’ndan Hindistan’a uyarı: ‘Su bizim kırmızı çizgimizdir’

Pakistan Savunma Bakanı Khavaja Muhammed Asıf, Hindistan’a, “ülkesine su akışını engelleyecek adımlardan kaçınma” uyarısında bulunarak, “Su bizim kırmızı çizgimizdir. Gelecekte savaşlar su yüzünden çıkacak” dedi.

BM Filistin Komitesi’nden Gazze’deki ablukaya ilişkin açıklama

UNISPAL’den yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in, 2 Mart’tan bu yana Gazze Şeridi’ne gıda, yakıt, ilaç ve ticari mal girişini tamamen keserek, Filistinli sivillerin yaşamlarını tehlikeye attığı vurgulanarak, abluka ve artan saldırıların binlerce can …

Özgür Özel’e saldıran Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önceki sokak röportajı ortaya çıktı: ‘Sedat Peker’ ve ‘Yasin Hayal’ ayrıntıları!

CHP lideri Özgür Özel’e yumrukla saldıran Selçuk Tengioğlu’nun 5 yıl önce verdiği bir sokak röportajı ortaya çıktı. Tengioğlu söz konusu röportajda “Sedat Peker dese ki ‘canlı bomba ol’, olmazsam şerefsizim”, “Ben Yasin Hayal’e çok güzel bir kıyak yaptım. O çocuğun elini yüzünü keseceklerdi Bayrampaşa’da. Ben engelledim diye çocuk bana tav oldu” gibi ifadeler kullandı.

PKK şüphelisi sınır kapısında yakalandı

Kilis’te düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınan PKK şüphelisi tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir