Ne duvar kaldı ne dam: Geceden sabaha cayır cayır yandı

Bursa Tahtalı Mahallesi’nde Ses Sistemleri Fabrikasında Yangın Çıktı

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi’nde ses sistemleri imalatı yapan bir fabrikada dün gece yarısı yangın çıktı.

Geceden Sabaha Kadar Süren Yangınla Mücadele

Fabrikada çalışanlar tarafından fark edilen yangın hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi ve itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Alevler kısa sürede bütün binayı sardı ancak polis ve itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sabaha kadar devam etti.

Yangının Etkileri Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte fabrikanın durumu ortaya çıktı. Dış cephe ve çatıda hasarın yoğun olduğu görüntüler, yangının şiddetini gözler önüne serdi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olayın sebebini belirlemek amacıyla soruşturma başlattı. Güvenlik güçleri ve ilgili kurumlar olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Related Posts

BP, 300 akaryakıt istasyonunu satıyor

İngiltere merkezli enerji devi BP, 2027’ye kadar 20 milyar dolarlık varlık satış planı kapsamında Hollanda’daki 300 petrol istasyonunu, Hollandalı akaryakıt dağıtım ve ticaret şirketi Catom’a satmak üzere anlaşmaya vardığını açıkladı.

Bahçeli’nin “İmamoğlu davası canlı yayınlansın” mesajına Erdoğan’dan sürpriz destek

Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’in İBB davalarının canlı yayınlanması talebine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin destek vermesinin ardından bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da açıklama geldi. Erdoğan, “Bana göre gayet güzel bir takdirdir, hayırlı olur” dedi.

‘Hırsızlık’tan aranıyordu: Tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı

Kırıkkale’de “hırsızlık” suçundan hakkında 52 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla evindeki tuvalet kapısının arkasında saklanırken yakalandı.

Adalet Bakanı Tunç ‘Videolu mesaj mevzuata uygun değil’ demişti: Teröristbaşı Öcalan’ın videosunu AA ve TRT servis etmedi

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, örgüte bağlı grupların silah bırakmaya başlamasından bir gün önce görüntülü bir mesaj yayımladı. Gelinen noktanın ‘tarihi’ olduğunu ifade eden Öcalan’ın “videolu” mesajı, iktidara yakın AA ve TRT tarafından servis edilmedi.

İtalya’da yangın yerleşim yerlerine yaklaştı: Sardinya Adası’nda tahliye

İtalya’nın Sardinya Adası’nın kuzeyinde çıkan yangın sonucu 20 kişinin tahliye edildiği kaydedildi.

Bir şehir ishal oldu! Vaka sayısı arttıkça artıyor

Ankara’da ishal vakalarında artış, yurttaşları ve sağlık yetkililerini alarma geçirdi. AHEF Başkanı Dr. Türkü Yağmur Nehir, olası salgına karşı hijyen ve su tüketimi konusunda uyarılarda bulundu.