Yılbaşı gecesi bir kişinin öldüğü kavgaya karışan şüpheliler aranıyor

Arnavutköy’de Çıkan Kavgada Hayatını Kaybeden Kişi İçin 5 Şüpheli Aranıyor

Arnavutköy’de, bir kişinin hayatını kaybettiği kavga ile ilgili 5 şüpheliyi arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, Haraççı Mahallesi’nde yılbaşı gecesi gerçekleşti. Mikail Gümüş, D.K, İ.K, F.K, M.K ve R.A.D boş bir arazide Uğur Tanrıgül ile buluştu. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Mikail Gümüş, arkadaşı D.K’nin silahından çıkan kurşun ile ağır yaralandı.

Aynı kavgada D.K’nin vurduğu Uğur Tanrıgül de yaralandı ve olay yerinden kaçan taraflar olayı terk etti. Yaralılardan Gümüş hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tanrıgül’ün ise hayati tehlikesi sürüyor.

Polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. (AA)

  • Ali Erbaş’ın kızı Gassal dizisini övdü: Küfür ve cinsellik içermeyen bir şeyler çekemiyorsunuz oğlum, tir tir titriyorsunuz!
  • Mansur Yavaş, Tuzla Piyade Okulu’nda meslekten çıkarılan teğmenlerin ABB’de görevlendirilmesi hakkında konuştu: Seyretmemiz beklenemez
  • Nez’e ahlaksız teklif; Ali Koç’tan “bu kişinin kongre üyeliği askıya alınsın” talimatı!
  • Meteoroloji’den sarı ve turuncu kodlu uyarı: Kuvvetli yağış geliyor!
  • Eski başkan yurt dışına kaçtı; Yunus Emre Enstitüsü’nde milyonlarca dolarlık sahte fatura iddiası!
  • Real Madrid mucizeyi başardı

Related Posts

Yılkı Atları Şehirde

Spil Dağı’ndan inen yılkı atları, pazarda esnaf tarafından besleniyor.

Trump acil durum ilan etti

ABD Başkanı Trump, Washington’da güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla “kamu güvenliği acil durumu” ilan etti. Suç oranlarının azaldığına dair veriler paylaşılmasına rağmen Trump, başkent polisinin federal yönetim altında olacağını ve Ulusal Muhafızların bölgeye sevk edileceğini bildirdi.

Yargıda Rezan Epözdemir kavgası: AKP’li isim ‘ciddi krize dönüşüyor’ dedi, Erdoğan’a çağrı yaptı

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Avukat Rezan Epözdemir’in sorgusunun ciddi bir krize dönüşmek üzere olduğunu iddia etti. “Mehmet Uçum başta olmak üzere ‘hatırlı’ çok sayıda isim devrede, Başsavcı Akın Gürlek’i kuşatma altına aldılar” ifadelerini kullanan Tayyar, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Başsavcı Akın Gürlek’i yalnız bırakmaması” çağrısında bulundu.

CHP’nin İstanbul mitinginin yeni adresi belli oldu

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitinglerinin yenisi Bayrampaşa’da yapılacak.

Trump ve Putin görüşmesi neden Alaska’da yapılacak, Zelenskiy neden çağrılmadı?

Trump ve Putin görüşmesi neden Alaska’da yapılacak, Zelenskiy neden çağrılmadı?

Bir imzayla 60 bin köpek şehir dışına atılacak

Hindistan Yüksek Mahkemesi, köpek ısırmalarındaki artış üzerine, kamu güvenliği gerekçesiyle bugün on binlerce sahipsiz köpeğin başkentten uzaklaştırılmasını emretti. Mahkeme hayvan hakları savunucularını da uyardı. Karar, köpeklerin 2024 yılında yaklaşık 4 milyon ısırık vakasına karışması üzerine geldi.