7 öğrenci 1 kıza saldırdı: Boğazını sıktılar, yerde sürükleyip dövdüler

Sivas’ta Bir Liseli Kıza Şiddet Uygulandı

Sivas’ta Necip Fazıl Kısakürek Kız Mesleki ve Anadolu Lisesi’nde 9. sınıf öğrencisi Elif T.Ç., 7 kız öğrenci tarafından sınıfın ortasında darbedildi. Şiddet olayı, 3 öğrenci tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde Elif T.Ç. yerlerde sürüklenirken, 3 akranı tarafından uzun süre şiddete maruz bırakıldığı görüldü. Elif’e darbe atan öğrencilerden biri başından tutarken, diğeri ise yüzüne tokat attı. Ayrıca Elif T.Ç.’ye zaman zaman tekme atıldığı da görüldü.

Şiddete maruz kalan Elif T.Ç., evine döndüğünde durumu ailesine aktardı. Ailesi ise şiddet uygulayan öğrenciler hakkında suç duyurusunda bulundu. Elif T.Ç.’ye uzun süredir akran zorbalığı yapan öğrenciler olduğu ortaya çıktı.

Şiddet olayının yayılmasıyla öğrenciler okuldan uzaklaştırma cezası aldı. Bazı öğrenci velileri ise okula geri dönmelerini istemeyerek okul yönetimine başvuruda bulundu.

Valilik Soruşturma Başlattı

Sivas Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “Sivas’ta bir lise öğrencisinin darp edildiği görüntülerin basında ve sosyal medyada yer aldığı tespit edilmiştir. 25 Nisan’da valiliğimize intikal eden olay üzerine adli ve idari işlem başlatılmıştır. Olayda mağdur öğrencinin aynı okulun 7 kız öğrencisi tarafından darp edildiği ve kaydedildiği belirlenmiştir. Söz konusu öğrenciler hakkında Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli tahkikat başlatılmıştır. Ayrıca idareci ve öğretmenler hakkında da idari soruşturma amacıyla müfettiş görevlendirilmiştir” denildi.

Related Posts

Özgür Özel’den 32 anneye telefon: Aralarında dikkat çeken isimler de var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 32 kadını arayarak anneler gününü kutladı. Özel’in aradığı kişiler arasında dikkat çeken isimler de yer aldı.

CHP PM üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı kapatıldı!

CHP Parti Meclisi Üyesi Berkay Gezgin’in X hesabı askıya alındı.

Bakanlık yüz binlerce tapulu ev için yazı göndermeye başladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Gelir İdaresi Başkanlığı, daire satış bedelinde usulsüz bildirim yapıldığı tespit edilen yüz binlerce gayrimenkul için alıcı ve satıcı adreslerine tebligat göndermeye başladı. İfade işlemlerinin ardından usulsüzlük tespit edilen satışlarda, gerçek bedel ile beyan edilen bedel arasındaki fark faiziyle birlikte tahsil edilecek.

Zafer Partili Şehirlioğlu’ndan Diyarbakır’da konuştu: Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, “Bizim için Diyarbakır neyse Edirne de odur. İzmir neyse Hakkari de odur.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun”

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, terör örgütü PKK’nın kongresini topladığına yönelik açıklamasını değerlendirirken, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, PKK’nın topladığı kongrenin sonuçlarına mahkum edenlere yazıklar olsun” dedi.

Ünlü şirket bayram öncesi 10 bin kişiyi işten çıkaracak. Küçülmeye gidiyorlar

Şirketin yurt içinde 5 bin, denizaşırı yerlerde de 5 bin olmak üzere toplamda 10 bin kişinin işine son vereceğinin belirtildiği açıklamada, “Şirket, operasyonel verimliliği, satış ve dolaylı departmanlara odaklanarak kapsamlı gözden geçirecek ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir